ledig dag!

i går hade jag min första lediga dag, jag har gått ned i tid 25 % för att minsta tjejen är under åtta år. Kan inte förstå att jag inte har gjort det förut! Det var alldeles underbart.

Vad var det som var så underbart - jag städade ju hela förmiddagen - men tänk att det kan vara så skönt att städa i lugn och ro och veta att man ändå har eftermiddagen kvar!

När barnen kom hem från skolan så var det klart med städningen och vi skulle få besök av en kompis och hennes lille parvel på sex månader. Han var så gullig och söt så det var inte klokt.


Idag är äldsta dottern hemma  från skolan, snuvig och trött, febrig och inte alls riktigt bra. Vi får väl se vad det blir av det!



länge sen sist

Nu var det riktigt länge sen jag skrev något, livet har rullat på lite för fort och nu börjar jag känna av det genom en förkylning, typiskt när vi är bortbjudna till svåger och svägerska i helgen med övernattning och allt! tjejerna ser verkligen fram emot detta så jag hoppas att vi kan åka i morgon kväll men först ska jag överleva morgondagen!

Nu har vi kommit igång med badrummet, äntligen!! Idag har rörmokis varit här och stängt av vatten och kastat ut alla grejer, så nu ska vi klara oss på en toalett i flera veckor. Har ingen aning om hur det ska gå men det får väl ordna sej på nåt sätt...

I tisdags var min första lediga dag, har gått ned 25% i tid, men naturligtvis var det fackmöte på förmiddagen som jag skulle på. Men det gjorde inte så mycket, att gå och luncha med mannen och sedan strosa runt på stan i lugn och ro var helt ok! Det kommer att bli väldigt skönt med lediga tisdagar både för mej och för barnen.

Jag förstår mej inte riktigt på det här med p-staven. Jag har haft den i 2½ år och till sommaren är det dax att plocka ut den. Ingen mer säger jag! Första året ingen mens - yippie vad skönt sista året massor av mens, oregelbundet och långa perioder, nej tack ingen sån mer!
Fast vad ska man ha istället? Det är inte lätt att hitta rätt...

funderade även på det här med jobbet, hur stor del av livet det tar och hur mycket energi som jag lägger ned på att försöka lösa olika saker där. Känns inte helt bra - ska försöka att koppla av när jag är ledig, det som händer på jobbet stannar på jobbet, är det inte så man brukar säga=)

Hostar, och har ont i halsen och huvudet - nej det här känns inte helt bra - många i umgängeskretsen som är sjuka nuförtiden och det smittar ju ganska bra. Bara jag inte får influensan !!!

RSS 2.0