apropå...

Kom just på en sak! Vi har äntligen bokat in en hantverkare som ska renovera badrummet. Så nu blir det väl till att köpa kakel och klinker och framför allt välja ut vilket vi ska ha. Det gäller att komma överens bara

Sen är det yngsta dotterns rum som ska tapetseras om och så mitt eget lilla projekt att måla om och fixa till kläldkammaren. Men det får väl bli lite i taget gissar jag...får väl passa på när mannen är borta vilket han i o f s är ganska ofta så det blir nog klart ganska snabbt när jag tänker till.

torsdag

Har hunnit med en hel del idag, städat och haft föräldrasamtal innan jag började jobba klockan 10! VIlken tur, för efter jobbet så orkade jag inte så himla mycket mer än att vinna över mannen på guitarhero. jag rockar!!!

I morgon fyller yngsta dottern och jag ska ta och slå in presenterna. Det är konstigt att det alltid blir så att jag gör det kvällen innan - dålig framförhållning!!

Håller på en del på facebook just nu, en del är en underdrift, har verkligen fastnat där just nu. Något riktigt roligt har oxå hänt där - jag har fått en vän från Skottland som har samma boksmak som vad jag har. Det kan bli riktigt intressant och trevligt hoppas jag! Hoppsan nu kom jag på att jag upprepar mej. Jaja så är det när man är trött!
Och där kom nästa "misstag"! Jag har ju bestämt mej för att inte säga/skriva man när det handlar om mej själv...fy på mej

Borde väl ta tag i paketinslagningen och om jag inte missminner mej så finns det säkert lite tvätt att hänga, sortera och lägga in i garderober innan det är sovdags.

en vanlig dag i mitt liv

Just idag är det precis som vanligt - nästan i alla fall - det som var mest avvikande var att jag gick hemma och väntade på hanverkarna som skulle dyka upp på morgonkulan för att kanske hinna bli klara med det sista efter fönsterbytet. Men inte kom det några! fy och fy vad det är tråkigt när det aldrig blir klart!
Annars var det jobb, stressigt och lite tråkigt just nu, barn, mat, aktiviteter för barn, hem, guitar hero - klarade av hela utmaningen med mitt och yngsta dotterns band Rocky!! - duscha och lägga barn och så hamnade jag framför facebook igen. Kan egentligen inte förstå vad som är så roligt med det hela. Chattade lite med en kompis men henne kunde jag ju lika gärna ha ringt men - nåt är det som gör att man dras dit.
Fick i a f en ny vän från England som gillar samma böcker som mej. Det ska bli kul att utbyta lite boktips med henne

Godnatt

Välkommen till min nya blogg!

Här ska jag försöka skriva lite om vardagliga saker och lite sånt!
Hoppas att just du kan ha lite nöje av den...i a f kommer jag att ha det!

RSS 2.0