förresten

så är det kräftskiva om två veckor! Då är inte jag terapiledare - det är ett som är säkert!!

förresten

så är det kräftskiva om två veckor! Då är inte jag terapiledare - det är ett som är säkert!!

tjejfest

I lördags hade jag tjejfest! Såg verkligen fram emot det hela, har gjort det så länge - längtat och tänkt hur det skulle bli! Skulle bjuda på lite pajbuffé och så chokladmousse med hallon till efterrätt. Ordnade introtävling och så var det äntligen dax! Det blev lyckat, absolut - fast vi hade en lång terapisession med en av tjejerna....suck! OM man har det så illa hemmavid som hon har det då kan det vara bättre att flytta isär...tyvärr! Men jag kände i hela kroppen att det inte var läge för att ösa ur sej det då - vi skulle ju umgås och ha trevligt! Men det blir nog bättre nästa gång!!
puss på er tjejer ändå!



Vi skrattade en hel del trots allt!



rökdax

Här sitter vi ute och käkar lite paj, och dricker massor av vin till



vinet smakade väldigt gott!!


förkyld

Är hemma från jobbet, andra dagen med ont i halsen, huvudet och lite feber! Tror att det är komma-tillbaka-till-jobbet-efter-semestern-och-träffa-alla-barnen-med-nya-virus-sjukan! Har höft föräldrar som har halsfluss, men så ont i halsen har jag inte, känns som huvudet är värst, och så har näsan börjat rinna lite inatt så då är det nog inte halsfluss. Nån gris-sjuka tror jag inte heller att det är får jag har inte ont i kroppen!
Som vanligt så har lössen redan kommit igång, men jag har inte haft någon ork att kamma mina tjejer, måste göra det i kväll. Vill INTE ha det!
Hur sjuk jag än är - inte jätte alltså - så är helgen ändå fullbokad! Lill-tjejen ska på kalas, i kväll och i morgon. presenterna är inköpta men ej inslagna! Vi är bortbjudna till vänner i kumla och så måste vi ta oss tid att bjuda in grannarna! Men är jag dålig så blir det väl bara kalasen!
Sonen är på rättegång i dag, inte för något han har gjort som tur,  han är kallad som vittne. Två klasskompisar blev osams i våras och puttade lite på varann, och hotade varann och den ena har nu polisanmält saken. Tyvärr är båda vänner till sonen, så han har hamnat i en tråkig sits mittemellan. Han mådde jättedåligt av detta ett tag i våras när han var hos polisen under utredningsarbetet. Som "tur är" eller hur man nu säger, så är ju skolan slut och han har "valt" att hålla sig lite borta från båda kompisarna. Vi får väl se hur det blir efter den här dagen!! Stackarn! Hans bästa vän från klassen är "mer på en sida" så jag vet inte hur de tänker! Kanske lutar det åt att sonen tar parti åt ena hållet oxå!

nu ska jag dricka te och äta nån liten macka, sen ska jag sova en stund igen!

måste fixa

måste fixa till det sista i badrummet. Varför är det så att man liksom nöjer sej och slår sej till ro när det stora är gjort. Det som fattas nu är bara toapappershållare och lite snygga krokar.  Inte så himla praktiskt att ha toarullen på handtaget till toaborsten....lite äckligt faktiskt

idag måste jag dammsuga köket, ser verkligen inte rent ut. Men tänk så tråkigt det är att dammsuga! Speciellt när dammsugaren är på övervåningen och jag måste bära ner den först....

nu väntar min treo och så är det bara att sätta igång, hänga tvätt och dammsuga. Sen ska jag läsa och scrappa lite!

en kort arbetsdag!

Det kan man verkligen kalla den här dagen! Det finns turer som inte är tillsatta på schemat och vi har ännu inte börjat på det nya schemat, så idag fanns det ingen som öppnade - jag erbjöd mej att göra det! Började kl 6 och slutade halv nio! Det känns lagom långt...fast jobbigt att gå upp kl 5 bara för de få timmarna! Men nu har jag i a f hela dagen kvar. Ska dammsuga och städa av lite i köket men sen vet jag inte vad jag ska hitta på! Vi städade ju hela huset i söndags, visst det finns lite tvätt men det är ju inte sånt som tar all tid och ork - konstig känsla att ha så mycket tid!
jag funderade på att åka in till stan, men nej hade inte riktigt lust med det. Ska nog koppla av och läsa klart min bok .

Jag måste bara berätta

om en rolig grej vi gjorde i lördags! Vi spelade fotbollsgolf - det kanske låter konstigt men det var arton banor med olika hinder som man sparkade en fotboll igenom och så räknade man hur många sparkar man klarade av en bana på! Det var riktigt roligt - passar nästan alla. Mina tjejer spelade, våra vänners tre-åring spelade, männen spelade med livet som insats så klart, Pernie och jag gick med tjejerna och sparkade lite då det passade samt höll koll på deras lilla ettåring! Sen blev det grillning. Mycket trevlig eftermiddag och kväll! Tur att vi har såna jättebraiga vänner!!!! Puss på er!

Igår städade vi hela huset, tänk att det kan ta sån tid - hela dan gick åt men nu är det ordentligt gjort i a f! Känns så skönt så här till skolstarten.
Apropå skola så märks det att det är igång nu, aktiviteterna fyller redan almanackan och då har inte tjejernas dans och ridning börjat ännu!! Suck! Men det finns en del roliga saker att se fram emot!

ett underbart sätt att gifta sej på ....eller?



Kolla in det här sättet att gå värdigt och vacker in i kyrkan  på sin bröllopsdag, eller i alla fall helt annorlulnda och undberbart!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

en rolig historia

Tre tjejer stod inför sankte Pers Pärleport, en brunett, en rödtott och en blondin. Sankte Per var på bushumör och gjorde en tävling om vem av tjejerna som fick komma in i Himmelriket.
- Jag ska berätta 1000 roliga historier för er, och den som klarar sig längst utan att skratta får komma in, sa han.
Efter 325 skämt började brunetten skratta. Efter 783 skämt började rödtotten skratta. Och efter 999 skämt började blondinen skratta.
- Oj! Så länge du kunde hålla dig! sa Sankte Per.
- Hahaha! Ja, jag fattade precis det första skämtet, skrattade blondinen och fick komma in!


Tillbaka till verkligheten

Nu är verkligheten i kapp i vardagen igen! Har börjat jobba och haft studiedag och nu är det bara att köra på!! ska bli verkligen spännande höst, full med utmaningar och svårigheter som ska övervinnas...eller hur ska jag se på saken!?
Ny rektor, nytt schema - helt nöjd med det i o f s! - nya arbetsuppgifter - ska från första september planera och genomföra daglig verksamhet för våra största barn, alltså fyra - och femåringarna, en dotter i ettan, en i femman och sonen ska gå på högskolan, mannen ska väl jobba lika mycket som vanligt och så ska man hinna med allt annat dessutom!
Men det gäller att se det hela med tillförsikt och glädje och spänning!

Just nu håller jag på att läsa Twilight-serien, visst är det en ungdomsserie men den är verkligen bra! Jag tror att det kommer att bli lika stort som Virgina Andrews-böckerna var under åttiotalet!! Läs dem om ni har möjlighet!!

Idag ska vi hem till ett par kompisar som har lite problem i sin vardag - vet inte riktigt varför de håller ihop om jag ska vara ärlig, men vi ska väl leka terapeuter i kväll! Kanske kan få inblick i hur de tänker och de kanske kan få lite perspektiv på sina liv....hoppas jag!! Men de är trevliga hur som helst, hoppas att det ordnar sej på bästa sätt för dem!

Är allergisk igen, mot något nytt den här gången och hur allerigsk som helst dessutom....mot gråbo. Jag visste knappt vad det var, så jag fick titta i en blombok för att se hur de såg ut och försöka undvika dem, vilket verkar svårt eftersom det är ogräs som växer i nästan varje dike och på vilket gärde som helst runtomkring här. Jag trodde att det skulle bli lite lättare nu under augusti men då slår nästa elände till....hatar att vara allergisk. Är supertäppt, rinner i ögonen, trött och lätt irriterad så min familj får stå ut med en hel del just nu!
puss och kram

RSS 2.0