fem busiga kusiner!!


Vi kollar på skridskoåkarna i Kungsträdgården innan bussen ska gå


Julia väntar på att det ska börja!


På teaterresa till stockholm med tjejerna!


morgonbestyr

Att det ska vara så svårt varenda morgon, lilltjejen äter sakta, sakta sin frukost och sån tid det tar innan hon kommer igång....jag vet ju att vi hinner - går ju upp anpassat efter barnen men man blir lite stressad när det tar tio minuter innan hon vet om hon vill ha cornflakes eller start på yoghurten!! Så den andra tjejen som tar sån tid i badrummet - det är ju så nu för tiden....... vill inte ha stressade morgnar och tjat och jag försöker låta bli - för som sagt vi hinner ju! - men frustrationen kryper i mej ........ ska försöka att inte tjata, tänker jag för jag vet att vi hinner i tid utan att stressa egentligen men i alla fall.............

tänkte på en sak...

Nu har ju mannen och jag varit gifta i över ett år, och jag funderar på om det ska vara så här för alltid och i all evighet. Är det så här att vara gift, skillnaden är ju inte så jättestor.... trodde nog att lyckan skulle vara med på ett annat sätt?! Är det nån mer som känner likadant?!

En pestig vecka!

Förra veckan gick med rasande fart, hann inte med själv ens en gång! På måndagkvällen var jag med en kompis som säljer Mary Kay på ett möte för detta. Det var en fascinerande upplevelse! Kändes som ett frikyrkomöte av värsta slag!! Hjälp, tänkte jag..... ska vi sitta här och berömma varandra och produkterna som om Gud själv har gjort dem. Nej, hu inget för mej! Jag gillar i o f s tanken på att man berömmer varandra när det har gått bra och peppar varandra för att sälja bättre. Jag har ju sålt oriflame och då är det inte några möten för att peppa varandra! Men det får ju inte bli för mycket ; )

På tisdagkvällen hade vi möte på jobbet, hela onsdagen var jag på skyddsombudsutbildning...så seg.... och så möte på jobbet på torsdagkvällen igen - inför utvecklingssamtalen som snart ska vara klara!! Så gissa om jag var trött på fredagskvällen!

I lördags åkte jag och tjejerna till stockholm för att kolla på High School Musical - den var superbra! Så mysigt att åka iväg bara vi.

På söndagen var det fars dag och vi åkte till mina föräldrar för att fira pappa. Söndagsmiddag och trevligt på alla sätt men sen så var helgen slut!!

Nu är det ny vecka och inte lika mycket inbokat - som tur är!


Fylld av energi - ja det kan behövas

Energin kommer att behövas den här veckan! Som tur är så tror inte kära mannen att han är borta så mycket den här veckan så jag kan ta mej tid att göra saker som jag har inplanerat utan att trixa och fixa för barnen och ha konstant dåligt samvete! Bara det känns som en energikick!
Idag måndag ska jag med en tjej på Mary Kay-visning. Jag har lovat så länge att jag ska följa med men det har aldrig passat nåt vidare men idag ska det bli av. I morgon kväll har vi möte på jobbet och på onsdag ska jag först på fackutbildning och sen på kvällen ska äldsta dottern och jag på någon tonårsutbildning. Hon är ju inte där än i åldern men eftersom hon går i en fem-sexa så skulle även vi föräldrar till de i femman få chansen att hänga på! Hoppas att det kan ge nåt! På torsdag är det ingenting och inte heller på fredag men sen på lördag åker ju tjejerna och jag till Stockholm och kollar på High school Musical!

en trevlig helg!

Helgen har känts lång i en positiv anda - vi har hunnit med så mycket och ändå känner jag mej utvilad....nåja nästan om jag inte vaknat av vinden kl halv fyra i natt så ...men jag känner mej fylld av energi inför veckan som kommer
I fredags hade vi goda vänner på middag. Deras vilda barn börjar bli lite lugnare och deras lilla prinsessa - fyra månader - är sååååå söt! Våra tjejer lekte med deras killar och fram emot tio - halv elva så sov fyra av fem barn, det var bara lilla babyn som inte kom riktigt till ro! Så då fick vi vuxna lite tid att prata i lugn och ro!
I lördags var vi bortbjudna till grannarna - goda vänner de oxå - tillsammans med fyra andra familjer. Det är ju inte samma ro men de har lekrum i källaren så där höll ungarna mest till så det kändes inte som att det var 17 ungar i åldern 2 - 10 år där! Vi hade det jättetrevligt!
På söndagen åkte vi till köpcentrat och fick tilll slut tag på byxor till äldsta dottern! Som vi har letat...suck!
Efter det åkte jag med barnen till min syster och fikade lite, mannen gick på fotboll! Sen åkte vi hemåt och åt tacos och läste för barnen som somnade i skaplig tid!
En underbar helg helt enkelt!
puss

RSS 2.0