Semestertider

Å vad det är skönt att ha semester!! Bara ta dagen som den kommer och göra det vi känner för!! Vi var i väg till Stockholm ett par dagar hela familjen och var på skansen och shoppade och umgicks. Det var supertrevligt!!
Vi har varit hos grannar och grillat och umgåtts med dem och igår så tittade svärfar in på en förmiddagsfika - mycket trevligt!!

Idag är det inte riktigt lika trevligt för min del - har en sådan jobbig mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tyvärr är det också fint väder och jag skulle gärna vilja vara med och bada tillsammans med resten av familjen, men men nu är det mens och då sitter jag här och har ont i stället! Fast den går ju över och på lördag åker vi till öland för en vecka och då vill jag verkligen inte ha det!!!

Nästa söndag har vi varit gifta i ett år - helt otroligt! Och för två veckor sedan så var det 13 år sedan vi träffades- så fort tiden går!

jag är så sugen på att ordna en stor fest senare i år, vi får väl se hur det blir med den saken men jag håller tummarna för att andra i familjen också tycker att det är en bra idé!!


Semester

Nu ska jag bara plocka undan efter barnen och kasta soporna sen låser jag och går på tre veckors semester - så härligt!!!

Det har varit helt ok att jobba, t o m roligt  - fast visst är det skönt med semester!!

Inte blev det något städat eller sims-spelande för mej i förrgår, resten av familjen kom hem ung samtidigt som mej och så rullar ju kvällarna på!
Igår var vi hos goda vänner och grillade, det var trevligt! Det var vi och två familjer till, och ungarna lekte väldigt bra ihop - så mycket enklare det blir då!

Ensam hemma!

I kväll är jag ensam hemma, då resten av familjen ska åka ut med båten och kanske blir jag ensam över natten med då de ev ska tälta!
Jag tycker att det är riktigt skönt att vara alldeles själv ibland och eftersom jag stänger, så kommer jag ändå hem sent och väl hemma så är det hög tid att städa! Så det ska jag roa mej med....och lite sims 3!

ny blogg!

Jag kommer att starta en ny blogg, alla kära vänner, på samma sida men tyvärr kommer den att bara vara för mej! Det får bli min "skriva av mej-blogg" en slags terapi-blogg, som kan innehålla saker som jag inte vill att nån annan ska veta! Så får det bli....

Annars så har jag slutat min första semester och jobbar nu, redan inne på andra veckan och slutar på fredag!!!, så kommer tre veckors ledighet igen, denna gång tillsammans med kära mannen! Det blir nog första gången på 13 år som vi har så lång ledighet tillsammans!! Det är dessutom 13 år idag....Grattis till mej och honom!!
vi har en vecka inplanerad på Öland, så klart annars så är det inget speciellt som är planerat. Jag känner lite för att åka med Finlandsfärjan hela familjen tillsammans, vi får väl kolla det och se vad det kostar. Det är inte billigt att ha semester minnsann!

Apropå billigt, igår var jag och äldsta dottern på stan och shoppade. Häromveckan upptäckte vi att hon vuxit ur nästan alla sina kläder så det var bara att ge sig iväg. Som tur är så är det mycket rea inne i Örebro, och Lindex hade många toppar för 39 och 49 så vi shoppade loss ordentligt!! Det är roligt att kunna köpa det hon vill ha och slippa säga nej, för att det är för dyrt! Hoppas att kläderna kommer att duga!
När vi skulle gå till mina föräldrar för en liten fika så råkade jag, naturligtvis, snubbla och falla pladask mitt på Åhlénstorget!, så pinsamt. Precis framför korvgubben och alla stod naturligtvis och glodde. En vänlig människa kom fram och hjälpte mig upp...tusen tack!!! Varför lider jag av snubbelsjukan?

Drömhuset

Här har jag hittat ännu ett drömhus, se mina länkar här nere!
Följ den och du hittar ett helt underbart hus med café och butik....suck....vill ha!

Några dagar på stranden

Jag, mannen och tjejerna reste till Skagern ett par dagar, sov över i en campingstuga där och det var helt underbart! Solen sken, vattnet var varmt och kvällarna var ljumma. Vi spelade golf, badade, solade - brände oss - och spelade kort! En väldigt lyckad minisemester.
På måndag avslutar jag min första del av semestern och går in och jobbar i två veckor. Det känns lite motigt nu när mannen ska vara hemma i fem veckor men vi har ju tre veckor kvar senare!! Å så är ju det fina vädret slut för den här gången sägs det, så då kan det ju passa bra att jobba lite!!


Facebook och hemnet

Jag har flera svagheter och två av de största är Fb och hemnet. Kan inte låta bli att gå in på nån av dem minst en gång om dagen, man vet ju aldrig vad som är nytt!!
Älskar att kolla hus, knepigt för egentligen känner jag inte för att flytta - det är alldeles för jobbigt men nån gång hittar man ju drömhuset - jag gör det i o f s flera gånger i veckan - och då kanske man kan lyckas övertala resten av familjen att det är Huset!!

Likadant med Facebook måste in och kika lite vad som har hänt sen sist - kanske en hel timme sen... hinner hända mycket på den tiden! Å så många roliga quiz det finns och så spelar jag gärna Yoville och Farmen och några andra spel.

Yoville är som sims, fast man kan chatta och agera med andra, så det lyfter det hela en liten smula. Sen är ju Sims 2 och # några av mina svagheter oxå!!
Just nu lider nog hela familjen oxå av Guitar Hero-sjukan, vi just luv it!!!!
Förut var det singstar men som sagt nu lirar vi gitarr så fingrarna blöder.....

RSS 2.0