jobbig dotter!



Vad gör man när man har världens sötaste och gulligaste dotter som lika fort vänder om och blir sur och grinig, ingenting passar, ingenting är roligt m m. Hon är nu tio och år och väldigt tidigt utvecklad kroppsligt men kanske inte riktigt hängt med inombords....
Förstår att hon har en jobbig tid men jag tar inte vad som helst mot mej heller! Jag är väldigt tacksam för alla tips och råd jag kan få!!

Kommentarer
Postat av: Angelica - fyrbarnsmamman

Jo det är otroligt spännande med hur människans beteende kan fungera.



Lite svårt att komma med tips då man inte vet riktigt vad det beror på. Dock brukar ju barnen bli så då de kommer in i den åldern på ett ungefär. Min son har även han den tendensen att kunna göra så :)

2009-05-07 @ 09:30:11
URL: http://tvattlapp.blogg.se/
Postat av: csilla

jo jag vet hur det är, har en son som är 19 i år och han hade en sån här period lite senare men killar kan ju ligga några år efter i utvecklingen - hihi - men jag minns inte att han var så här sur och arg och inte vill hon prata om det heller! Till saken hör oxå att min man är borta mycket så det blir till stor del jag som får ta det och när han väl är hemma så har han aldrig hört talas om att det kan vara jobbigt med puberteten, har nog inte kommit dit själv, så just nu går de två tvärs emot varandra! Men det kan ju bara bli bättre och jag brukar inte se saker negativt utan försöker vända det till positivt.



Tack för din omtanke!

2009-05-07 @ 09:34:00
URL: http://csilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0